Vođenje pomorskih projekata i savjetovanje

Tvrtka Argiros d.o.o. pruža kvalitetan servis savjetovanja klijenata pri upravljanju brodovima, brodogradilištima, marinama i Off shore sektorima.

Savjetovanje se sastoji od:

  • Pregleda
  • Planiranja i razvoja
  • Financijskog razvoja
  • Upravljanja projektom
  • Studije utjecaja na okoliš

Argiros tim za pomorsko savjetovanje i vođenje pomorskih projekata pruža široku paletu usluga; od postavljanja individualnog projektnog menadžera do zahtjevnog vođenja kompletnog projekta izgradnje broda, rekonstrukcije i popravaka te vođenje i upravljanje projektom do same finalizacije. U tu svrhu tvrtka nudi jedinstveni inžinjering i komercijalni paket usluga koji je skrojen po svakom klijentu i projektu posebno.

Ovisno o željama i prohtjevima svakog klijenta, također i o vrsti projekta (bila to izgradnja broda, refit, izgradnja i vođenje marine, vođenje offshore projekta itd.) možemo ponuditi da nadzorni menadžer ( Site Manager) bude pripadnik tvrtke Argiros, a da ostatak tima čine lokalni stručnjaci koji bi bili pod nadzorom našeg menadžera. U takvoj situaciji pripremit će se sve procedure upravljanja sustavom nadzora radi lakšeg kontroliranja lokalnih stručnjaka, a sve u svrhu stručno vođenog projekta i njegove pravovremene finalizacije.

Naše procedure upravljanja su strože nego procedure koje se obično koriste u brodogradilištima i koja su u skladu sa klasifikacijskim društvima i pravilima zastave države. Za vrijeme trajanja cijelog projekta naš projektni menadžer bit će stacioniran u području lokacije projekta. To nam omogućuje vođenje svakodnevne problematike projekta, te osigurava trenutnu podršku i brzu reakciju odgovornih osoba, pa zahvaljujući tome naš klijent ima samo jednu odgovornu i uvijek dostupnu osobu za projekt.

Projektni menadžer je odgovoran za kompletan nadzor projekta, njegov napredak, rukovođenje nadzornim timom, te je zadužen za informiranje klijenta i našeg ureda u dogovorenim intervalima o cijelom stanju projekta.

Projekt menadžment tim tvrtke Argiros pripremit će svu potrebitu dokumentaciju za registraciju, sva odobrenja, statutarne svjedodžbe klasifikacijsog društva i zastave, pripremiti upite te odabrati najbolje osiguranje za našeg klijenta kao i organizirati sve potrebite preglede za nesmetano isplovljenje broda nakon završetka, puštanje marine u rad i sl., ovisno o kojoj vrsti projekta je riječ.

Nakon završetka radova, Argiros tim će koordinirati posadu i osoblje po dolasku, te izvršiti opskrbu rezervnim dijelovima, potrošnim materijalom te svim potrepštinama. Ukoliko je potrebno assistirat će klijentu kod uspostavljanja cijelog planiranog održavanja ukoliko klijent ima svoj menadžment. Ukratko, svaki projekt se kontroliranim sustavima vodi do kraja uključujući konzultacije u smislu daljnjih operacija nakon završetka projekta.