Tržišna studija isplativosti

Budući nadolazeći trendovi koji će se pojaviti u industriji marina, trebaju se uzeti u obzir kod planiranja izrade poslovnog plana. Zbog  navedenog izrađuje se Studija isplativosti tržišta koja je važna za ukupnu procjenu investicije kod kupnje ili rekonstrukcije marine. Istraživanje u studiji identificira ciljeve budućem kupcu kod prognoze okupiranosti kapaciteta, budućih cijena najma vezova, budućih cijena ostalih usluga koje su ključne kod ukupne zarade same marine.

Ekonomska studija isplativosti

Argiros je stekao reputaciju kao tvrtka koja izradom Studije ekonomske isplativosti omogućuje klijentu brzu odluku o kupnji, gradnji ili rekonstrukciji postojeće marine. Strategija se usavršavala u 10 godina uz razne slučajeve usluge savjetovanja u pomorskim poslovima i poslovanju marina. Izrada ekonomskog modela omogućit će točan uvid u stvarno stanje te uz pomoć naših licenciranih revizora izraditi izvještaj o cijelom prošlom stanju kao i prognozu budućih 5 godina poslovanja kroz procjenu svih važnih subjekata marine, kao i savjetovanje kod novih popravaka, održavanja, novog budžeta te ukupnog sustava upravljanja.

Opći plan (koncepcijski dizajn)

Argiros d.o.o. prilazi izradi općeg plana marine te idejnog nacrta sa aspekta upravljačke funkcije marine, kao i iz  perspektive osobe koja koristi usluge marine. Taj pogled se najčešće nije koristio kod planiranja malih marina u prošlosti. Argiros tim može raditi izravno s arhitektima klijenta, njegovim inžinjerima, ostalim konzultantima, te izraditi opći plan spomenute marine. Kao što smo ranije naglasili, prilazi se kako iz perspektive operatora tako i iz perspektive korisnika usluga. Opći plan fokusirat će se na veličinu vezova, prilazima, položaju, svim dodatnim uslugama dokova, uredskog prostora, prostora za planirano održavanje brodica, te prostora za uljepšavanje brodica – svih sadržaja potrebnih za konkurentno poslovanje svake marine.

marine-opci-plan2