Što nudimo?

Postoje mnoge destinacije koje smo osmislili i kojima smo putovali sa našim klijentima na malim putničkim brodovima i ekspedicijskim jahtama. Napominjemo, mi nismo prodajni ured niti putnička agencija. Mi smo grupa iskusnih stručnjaka koja već godinama vodi ekspedicije. To je naša strast, ono što najbolje radimo, a zauzvrat to preporučamo našim klijentima.

Ako ste vlasnik mega jahte i želite posjetiti neke od navedenih destinacija, za vas ćemo izraditi itinerar, prije putovanja pregledati vašu jahtu da bi zajedno ustanovili što nedostaje za sigurnu plovidbu odabranim morima te obučiti vašu posadu za spomenuto putovanje.

Ako ste pojedinac ili grupa koja ne posjeduje vlastito plovilo a želite posjetiti neku od navedenih destinacija, kontaktirajte nas putem email obrasca te ćemo dogovoriti sastanak sa vama i ponuditi vam najbolje rješenje.

Ukoliko ste agencija koja ugovara putovanja i želite uključiti egzotične destinacije koje se nalaze pod našim linkom DESTINACIJE, kontaktirajte nas putem email obrasca ili ugovorite sastanak sa nama.

Trenutno smo u pregovorima za itinerar plovidbe jugoistočne Azije i Patagonije te čileanskih fjordova – povratka sa dugog putovanja na Antarktiku za operatera ekspedicijske jahte.

Pridružite nam se, postavite pitanja, pustite nas da vam osmislimo nezaboravno iskustvo….