Dobrodošli na našu web stranicu!

ARGIROS d.o.o.

je tvrtka u privatnom vlasništvu, osnovana 2003. g. za međunarodno posredovanje i usluge, posebno orijentirana na pomorske djelatnosti. Educirano i stručno osoblje zaslužno je za niz uspješnih projekata koje imamo iza sebe. Iz operativnog sjedišta u Splitu, pružamo široki spektar usluga za postojeće vlasnike brodova, megajahti, jahti, pa sve do vlasnika luka i marina širom svijeta, te potencijalne vlasnike kojima treba stručna asistencija u smislu potpunih analiza i procjena isplativosti u postupcima akvizicije odabranog plovila ili marine.

Menadžment i upravljanje brodovima

kompletan nadzor i upravljanje brodom, organizacija i upravljanje posadom, od putničkih, komercijalnih, do brodova u privatnom vlasništvu. Sadašnjom organizacijom društva u mogućnosti smo ponuditi periodične preglede, nadzor i upravljanje sukladan pravilima pet registara.

Nadzor novogradnje

kao predstavnik vlasnika, Argiros može pružiti usluge nadzora nove gradnje, osiguranja, obveznog pregleda broda, posade, osoblja, osiguravanje i pregovor chartera sa agencijama i njihovim predstavnicima.

home

Dizajn i nadzor marina

terminala, logističkih objekata, operativnog osoblja za navedene objekte

Organizacija obuke i edukacije pomoraca

na engleskom jezku. Programi edukacije uključuju trening sposobnosti na kompjutorskom simulatoru kao dodatku klasičnoj učionici i aktivnom treningu na brodu.

Za vlasnike Megajahti/jahti

Naša grupa je specijalizirana u pružanju svih potrebnih usluga za vašu sigurnu plovidbu. Bilo da ste na moru, u marini, luci itd., ili ste u postupku izgradnje novog plovila, naša grupa pruža usluge koje možete pronaći kroz navedene linkove. Učiniti ćemo sve potrebno kao vaš najbolji pratitelj u navigaciji.

Planiranje putovanja

za vas kao vlasnika broda/jahte i vaše goste, izradit ćemo rute na nezaboravne destinacije poput Antarktike, Amazone, Sjevernog pola i sl; ovisno o vašim željama i mogućnostima vašeg broda.

Više informacija možete pronaći pod linkom EKSPEDICIJSKA KRSTARENJA.